Opvang bij Kiekeboe
Opvang bij Kiekeboe

Kinderopvang in de
leeftijd van 0–4 jaar

Kinderopvang in de
leeftijd van 0–4 jaar

Kiekeboe is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 uur tot 18.00 uur. Het standaard contract geeft recht op opvang tussen 07.30 uur en 17.30 uur. Dit contract kan worden uitgebreid naar opvang v.a. 07.00 uur en/of tot 18.00 uur.

Hele dag opvang

(uurprijs 2022 €8,50)

Het kinderdagverblijf is 51 weken per jaar geopend. Het contract dat ouders afsluiten met Kinderopvang Kiekeboe, is gebaseerd op 50 weken opvang per kalenderjaar. Van 24 december tot en met 1 januari heeft Kiekeboe vakantie, daarnaast gaan we ervan uit dat kinderen minimaal nog 1 week vakantie hebben. (langer mag natuurlijk, maar dat heeft geen invloed op hoogte van de factuur.)
Naast deze weken is Kiekeboe ook op een aantal andere (erkende feest) dagen gesloten.

In de jaarplanner kunt u zien om welke dagen dit gaat.
Opvang is mogelijk voor 1 (alleen op woensdag of vrijdag) , 2, 3, 4 of 5 dagen per week.

Halve dag opvang

(uurprijs 2022 € 8,92)

Halve dagen zijn alleen mogelijk in combinatie met de afname van 3 of meer hele dagen per week.

Onderwijscontract

(uurprijs 2022 € 8,64)

Om kinderopvang aantrekkelijk en betaalbaar te maken voor mensen die in de schoolvakanties geen opvang voor hun kind nodig hebben, bijvoorbeeld ouders die werkzaam zijn in het onderwijs, kan er bij Kinderopvang Kiekeboe gekozen worden voor een “onderwijscontract”; dit is een contract waarbij ouders 41* weken kinderopvang inkopen, in plaats van de gebruikelijke 49 weken. Hun kind komt dan tijdens schoolvakanties niet op het kinderdagverblijf.
De schoolvakanties volgen de vakanties van Regio Midden. De laatste week van de zomervakantie zijn de kinderen met een onderwijscontract ook welkom.

Jaarplanning Kiekeboe

In de jaarplanner die ieder jaar in september wordt uitgedeeld staat aangegeven welke weken de kinderen met een onderwijscontract vakantie hebben. Wij sluiten zoveel mogelijk aan op de vakanties van het basisonderwijs in Rotterdam.

DOWNLOAD DE JAARPLANNER
Jaarplanner Kiekeboe
Schrijf uw kinderen direct in of maak een afspraak voor een rondleiding.
Ja, ik wil een rondleiding
Inschrijven