Welkom bij Kiekeboe kinderopvang

Stichting Kinderopvang Lombardijen is al bijna 40 jaar! actief in de wijk Lombardijen. We zijn vergroeid met de wijk en vangen inmiddels kinderen op van ouders die zelf als kind naar Kiekeboe kwamen!

Vertrouwd Kiekeboe kinderopvang

Vertrouwd

Stichting Kinderopvang Lombardijen is al bijna 40 jaar! actief in de wijk Lombardijen. We zijn vergroeid met de wijk en vangen inmiddels kinderen op van ouders die zelf als kind naar Kiekeboe kwamen! We willen graag dat ouders en kinderen zich thuis voelen op Kiekeboe, waar enthousiaste leidsters de kinderen opvangen in een sfeer van warmte en geborgenheid. Het pand aan de Pliniusstraat biedt ruimte aan 6 groepen; 3 babygroepen, 1 dreumesgroep en 2 peutergroepen. De ruime en lichte lokalen nodigen uit om te spelen en te ontdekken, te verven en te plakken, maar ook om in zachte kussens een boekje te lezen of, al dan niet op schoot, te worden voorgelezen.

Onze grote buitenruimte is een ontdekking op zich: ruimte om te klimmen en te rennen voor de peuters, maar ook een plek om te relaxen met en voor de kleintjes.

Goed bereikbaar Kiekeboe kinderopvang

Goed bereikbaar

Kiekeboe vind je in het hart van de wijk Lombardijen in Rotterdam, vlakbij NS-station Lombardijen, en op 2 minuten loopafstand van de Spinozaweg waar bus -en tramhaltes te vinden zijn die een snelle verbinding geven met bijvoorbeeld het centrum van Rotterdam. Daarnaast is de Pascalweg vlakbij, welke weer een goede verbindingsweg is richting Barendrecht. Kortom, een uitstekend bereikbare locatie!

Goed bereikbaar Kiekeboe kinderopvang

Vaste gezichten

Kiekeboe voelt voor de kinderen maar ook voor de medewerkers als een tweede thuis; wie eenmaal op Kiekeboe werkt, wil niet meer weg. Het prettige resultaat hiervan is, dat er een team staat waarbinnen de medewerkers al jaren met elkaar samenwerken. Door hun jarenlange ervaring kijken ze nergens vreemd van op, weten op alle eet, -slaap -en speel vragen wel een antwoord, maar blijven ook open staan voor nieuwe inzichten en ideeën. Samen streven we ernaar de allerbeste en leukste kinderopvang te zijn van heel Lombardijen!

Veel plezier met het bekijken van onze website en maak gerust hier afspraak om Kiekeboe, waar we zo trots op zijn, met eigen ogen te komen bekijken!

Jaarplanning Kiekeboe

In de jaarplanner die ieder jaar in september wordt uitgedeeld staat aangegeven welke weken de kinderen met een onderwijscontract vakantie hebben. Wij sluiten zoveel mogelijk aan op de vakanties van het basisonderwijs in Rotterdam.

Schrijf uw kinderen direct in of maak een afspraak voor een rondleiding.